Fotografie

Fotografie is het vastleggen van een moment of een emotie. En dat is precies wat we doen. Wij leveren fotografie en content voor verschillende doeleinden. Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten die wij leveren als fotograaf (in Ede).

Fotostudio Ede

Wij beschikken over een professionele fotostudio in Ede (90m2) waar we gebruik maken van creatieve en mooie achtergronden. Bij ons vind je geen standaard witte achtergrond maar achtergronden die we veelal zelf met de handontwerpen en periodiek veranderen.

Fotografie op locatie

Maar uiteraard komen we ook op verschillende locaties buiten de studio. Wij kennen diverse mooie locaties in binnen- en buitenland voor de perfecte fotoshoot.

Bekijk onze portfolio

Wat doen wij?

Wij leveren diverse diensten op gebied van fotografie. We bespreken samen je/jullie wensen en geven je direct een prijsopgaaf. Bij ons zijn er geen verborgen kosten of kosten voor nabestellen. Bij ons mag je de foto’s zoveel afdrukken als je wilt. Je krijgt dan ook de hoog-resolutie bestanden van ons aangeleverd.

Portretten

Schitterend voor aan de muur, of als profielfoto voor LinkedIn of social media. Ook een erg mooie kado om iemand te geven.

Prijs vanaf €25,-

Fotoshoot

Een complete set van foto's. Wij maken foto's in de studio of locatie. De fotoshoots bestaan uit minimaal 10 digitale hoogresolutie foto's.

Denk aan fotoshoots aan: loveshoots, zwangerschap, newborn, vrijgezellenfeesten, evenementen, familie etc.

Prijs vanaf € 100,-

Bruiloften

Je zoekt een bruiloft fotograaf. Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Uiteraard kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden om deze onvergetelijke dag vast te leggen.

Prijs vanaf € 1500,-