Wall-art / foto aan de muur

Wil jij echt iets unieks aan je muur? Dat maken wij! Wij maken de foto voor je (zowel een fotoshoot als op aanvraag) en drukken deze af op een materiaal naar keuze. We beschikken over een kwalitatief uitstekende leverancier. Wij leveren alle wall-art / foto aan de muur op: Acryl print met plexiglas, (geborsteld) aluminium en hout. Met of zonder lijst.

Foto laten maken

Wij maken foto’s in onze studio of op locatie. Wij combineren fotoshoots met wall-art. We kunnen elke willekeurige fotoshoot verzorgen: Gebouwen, lifestyle, producten, sfeer of portret fotografie. Samen bespreken we de wensen en kijken wat het beste past bij jou/jullie.

Foto op verzoek

Wanneer je een unieke foto wilt geef ons dan aan wat je graag zou willen. Dit mag alles zijn! Wanneer wij dan een foto maken en deze in ons systeem wordt aangeboden ontvang je een bericht. Je krijgt dan 4 dagen exclusief de tijd om te beslissen of je deze foto wilt aanschaffen tegen 10% korting. Na aanschaf zorgen wij dat de foto en wall-art wordt opgeleverd.

Foto kopen

Wordt eigenaar van een unieke foto. Wij verkopen foto’s exclusief. Je mag deze foto voor elk doel gebruiken waar je deze voor wil gebruiken: Wall-art, Social Media, commerciële doeleinden. Je ontvangt bij aanschaf een certificaat waarin de rechten worden overgedragen.

Na aanschaf kan je ervoor kiezen om ons door ons ook de wall-art te laten maken.