Zakelijke fotografie

Wij verzorgen voor bedrijven volledige fotografie en content. Van sfeer tot producten fotografie. Of wil je voor je medewerkers portretten laten verzorgen? Wij kunnen dit verzorgen. Ook voor fashion of hair shoots kan je bij ons terecht.

Wij hebben beschikking over een professionele studio maar voeren ook veel opdrachten op locatie.

En we denken uiteraard ook graag met je mee hoe je jouw dienst of product uitstekend kan vertalen naar content en beelden voor alle gewenste doeleinden: billboards, social media, websites etc.

Wil je een gave eye-catcher in je bedrijf, winkel of restaurant. Wij maken deze in opdracht of kies uit een van onze foto’s.

Zakelijke fotografie

Voor diverse opdracht kan je ons inhuren. Dit gaat per uur, dagdeel of dag. Je ontvangt van te voren een prijsopgaaf. Alle beelden worden rechtenvrij opgeleverd. Of het nu gaat om een evenement, sfeer, lifestyle, fashion, hair en/of bedrijfsfotografie. Neem contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Prijzen:

Per uur:             € 80,-
Per halve dag:  € 300,-
Per dag:            € 550,-

Reiskosten zijn in overleg

Productfotografie

wij maken van producten heldere, kwalitatieve en creatieve beelden en content. Deze zijn direct te gebruiken voor webshops of drukwerk. Door onze geautomatiseerde manier van werken kunnen we voor lage kosten producten fotograferen.

Prijs vanaf €5,- per product

Fotograaf Ede voor portretten en fotoshoots

Do-it yourself

wij werken natuurlijk graag voor je. Toch zien we vaak dat fotografen zich onmisbaar maken in de markt. Wij niet!

Wij helpen je graag om zelf producten en portretten te fotograferen. Wij adviseren en trainen het personeel, en richten alles voor je in (en geven advies over belichting etc).

Zo is er geen afhankelijkheid voor jou als bedrijf. En mocht je ons toch even snel nodig hebben dan zijn we er voor je!

Prijs in overleg (afhankelijk van de wensen)

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW